Wie zijn wij

Wie zijn wij

AdviesZakelijk adviseert ondernemers over alle mogelijke vormen van financieren. Zo werkt AdviesZakelijk met bijna alle geldverstrekkers in Nederland, en daardoor bent u altijd gegarandeerd van de beste aanbieding. Naast bancaire instellingen, werken wij ook met lease- en factormaatschappijen.

In sommige gevallen past een specialistische financier echter beter en daarom werken wij ook veel samen met kleinere partijen, zoals diverse crowdfundingplatformen, vastgoedfinanciers maar ook verstrekkers van risicodragende leningen of private investeerders.

Advies Zakelijk adviseert en begeleidt al jaren ondernemers bij hun financieringsaanvraag. Zie ons als uw onafhankelijke adviseur in de zoektocht naar de beste financieringsproduct.

Wij ontzorgen u volledig in het traject van aantrekken van financiering. Wij zoeken uit welke financiers een passend product hebben, en helpen u vervolgens te selecteren en helpen u om het aanvraagproces spoedig te laten verlopen. Dat bespaart u heel veel tijd, stress en geld.

Voor aanvragen tot €100.000,- hebben wij een aparte dienstverlening ontwikkeld, deze is ook uitermate geschikt voor starters of bedrijven die voor het eerst een financieringsaanvraag doen. Wij helpen u met de aanvraag en assisteren u met uw bedrijfsplan en de benodigde liquiditeitsbegrotingen.