Machines en inventaris financieren

Machines en inventaris financieren

Direct contact

Uw financieringsbehoefte

Ziet u kansen in de markt maar beschikt u niet over voldoende financiele middelen om deze volledig te kunnen benutten? Of groeit uw ondernemer sneller dan gedacht maar kunt u door een liquiditeitstekort de uitbreiding niet financieren? AdviesZakelijk bekijkt met u de mogelijkheden om uw ambities waar te kunnen maken. Onze specialisten verdiepen zich in uw onderneming en bekijken en komen zo tot een specifieke financieringsbehoefte. Hiervoor zal vervolgens een plan worden opgesteld. In dit plan zullen alle mogelijkheden aan bod komen.

Subsidies

Indien u onderneming voldoet aan bepaalde eisen, dan kan de overheid uw tegemoet komen door bijvoorbeeld subsidies of een lager rentetarief. Dit geldt vooral voor bedrijven die innovatief zijn in hun vakgebied of als er bijvoorbeeld een groter maatschappelijk doel of bijvoorbeeld op het gebied van klimaat mee worden begunstigd.

Financieringsvormen

Afhankelijk van uw ambities en uw financieringsdoel zullen er verschillende mogelijkheden zijn. Is er behoefte aan het financieren van vastgoed? Betekent de groei of innovatie voor uw onderneming dat er nieuwe machines en apparatuur dienen te worden aangeschaft? Of bent u geholpen met meer liquide middelen? Dit verschilt per onderneming.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of laat een berichtje achter via het onderstaande contacformulier.

Mijn contactgegevens

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. De Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn hierbij van toepassing.

Waarom ondernemers kiezen voor AdviesZakelijk


Lage kosten

Meer dan 95% slagingskans, na intake

Een persoonlijke adviseur

100% onafhankelijk

Beste voorwaarden

Toegang tot bijna alle financiers