Financieringen voor ondernemers in de agrarische sector

Financieringen voor ondernemers in de agrarische sector

Direct contact

Financieringsmogelijkheden voor ondernemers in de agrarische sector

Ook agrarische ondernemers kunnen zich laten bijstaan door de adviseurs van AdviesZakelijk. Bent u opzoek naar een financieren voor het kopen van grond of voor de aanschaf van nieuwe machines en/of apparatuur. Neem dan vrijblijvend contact op en bekijk wat welke mogelijkheden er zijn.

De grondprijzen zijn de afgelopen jaren enorm gestegen. Hierdoor is de behoefte voor een erfpachtfinanciering enorm gestegen. Daarnaast kenmerkt de afrarische sector zich door de hoge aanschafprijzen van machines en apparatuur.

AdviesZakelijk bekijkt uw financierings wensen en behoeftes en zal op basis van uw jaarcijfers de beste financiering voor u uitzoeken. Zo kan er bijvoorbeeld gekeken naar verschillende vormen van financiering waarbij met of zonder aflossingsplicht. Indien u startende ondernemers bent kan er worden gekeken naar lease van machines en apparatuur. Zodat u ook zonder startkapitaal kunt beginnen met uw agrarische onderneming.

Sale & Lease back

Heeft u als agrariƫr behoefte aan meer liquide middelen? Dan is er ook een mogelijkheid om uw huidige machines en apparatuur te verkopen tegen de huidige dagwaarde om ze vervolgens voor een vast maandbedrag terug te leasen. Op deze manier kan er binnen enkele dagen geld worden vrijgemaakt en kunt u gewoon gebruik blijven maken van uw machines en apparatuur.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of laat een berichtje achter via het onderstaande contacformulier.

Mijn contactgegevens

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. De Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn hierbij van toepassing.

Waarom ondernemers kiezen voor AdviesZakelijk


Lage kosten

Meer dan 95% slagingskans, na intake

Een persoonlijke adviseur

100% onafhankelijk

Beste voorwaarden

Toegang tot bijna alle financiers